my buddies ! :)

Saturday, August 21, 2010

okay.. settle la..

hurm, hani fazira ade anta post kt fb aku.. korg bce la bwh nie..

ada smbung nye , post ni yg first . .

assalamualaikum adira athika .

ko jugak yg ckp ngn aku pas kawan2 aku 'sound' ko ritu ,
anggap bende ni da settle . fine. aku anggap da settle .
aku ta kaco ko n kawan aku pn da ta sound ko lpas tu kan?
tp npe kawan ko pulak pegy cmnt post 'best moment' kt wall mirul tu ? yg ko cmnt ngn kawan ko pasal rancang2 kt skola kt wall ko tu ,
utk kawan2 aku kan ? stop it la dira . please . ko jugak ckp anggap bende ni da settle .
tp ape ? ko still rancang2 na gaduh kan ? dira , aku ngn kawan2 aku ta pna pn rancang na gaduh ngn ko .


ni yg second . .

n utk pengetahuan ko , aku tak tokok tmbah cite pon(berdsarkan ape yg ko tuleh
kt blog ko) kawan2 aku sndri tgk blog ko ,kebanyakan nye pasal mirul . so ko ta
bole la ckp aku tokok tmbh cite sbb ko sndri yg buad blog tu .

lg satu , law btol la ko anggap bnde ni settle npe perlu ko na cite satu dunia
pasal ni ? oke , aku tahu ko byk pengaruh , sume org kawan ko , tp tak perlu ko
cite kt sume org kan ? demi Allah kawan2 aku yg tahu pasal ni cuma Nurrakin Auni My , Keindahan Yang Sempurna , Aan Afiqah . aku taw msty ko ckp "spe suh ko takde kawan?" oke. mungkin aku tak femes mcm ko , tp ko tak perlu
na cite pasal ni kt sume org kan ?


ni yg third . .

n aku baca ada satu post kt blog ko ckp "pastuh, ko pon diam je..
m'nyepikn dri.. s'olah2 m'iyekn pe yg diorg da wat kt aku?? helo !!! bestie ke
cmtuh?? ko mmg da laen la.." utk mirul kan ? juz na ko tahu mirul beruba
dgn ko ke ape tu kehendak dea taw . jgn pulak pk aku da basuh otak mirul.
msty ko kta "terase ke?" mmg aku trase n ma aku ckp seelok nye jgn bia org
pk buruk pasal bnde yg kite tak buad sbb nnty akn timbul fitnah . so aku taknak kite sume ni dlm fitnah .
aku hormat ko dira . ko pna ta tgk aku dgn kawan2 aku buad status pasal ko n
kawan2 ko ? ta pna skali pn kan ? tp ko ? npe status ko n dlm cmnt2 ko dok ckp
pasal aku ngn kawan2 aku ? tolong la hormat aku jugak dira . ta payah la buad
status o tuleh dalam blog pasal aku n kawan2 aku . msty ko ckp "my blog
is my personal" aku tahu . tp tlg weyh jgn tuleh da . aku mnx ko hormat aku .


ni yg fourth . .

n last na ckp sorry sbb byk copy ape yg ko tulih kt blog ko . aku wt
sume ni sbb aku taknak kite gaduh da . taknk kite musuh2 . aku tahu ko
sket haty , aku pn saket haty jugak . tp sudah laa tu . aku mnx maaf
sgt2 ngn ko dira . kalau ko taknak mnx maaf dgn aku o kawan2 aku pn tape
. tu terpulang pd ko . n lps ni aku harap kite tak payah gaduh da la .
aku pn da ckp dgn kawan aku lps ni jgn usik ko ngn kawan2 ko dah . dorg
kta oke . oke . stop la smpai sni . tade faedah pn kite gdo . thn dpn
kite sume ni na spm . mcm mne na berkat kan law kite musuh sme sndri .
kte sume na bejaye kan ? so , suda la yeh . pjg sgt ape yg aku ckp ni .
assalamualaikum kawan :)

okay la.. ko na ktorg sume aggap bnde nie sttle?? okay.. kre settle eyh.. but, make sure ko n kwn2 ko tuh ta wat hal lgy okay.. aku akn baek ngn org yg baek ngn aku.. sriusly, aku ta mara or b'musuh ngn ko ieya... tp, aku saket aty bile kwn ko yg t'lbey2 sound aku.. sori la..

n aku bkn ego sgt utk ta mntk maap kt ko.. aku mntk maap sgt2 kt ko n meyrol.. sory okay.. hopefully, tade dndam dlm aty kte.. :))

No comments:

Post a Comment