my buddies ! :)

Thursday, June 30, 2011

berpisah lagy !

erm.. berat hati na hadapi sume niee.. hahhahaha.. poyo la kau ! ayat ta bule blah ! tapayah na jiwang sgt la kat sini.. hhahahha.. erm, act amir na tggalkn aku.. eyh, bkn break la weyy.. tggalkn aku kjap je.. hee.. :DD

sayang ! :DD
hurm, kali nie na g tournament futsal kat melaka pulak.. anjuran metro ken? huhu.. hurm, 3ari tggalkn boo.. sdey la ! heee.. msty renduu bile ta nmpk muke b 3 ari nie.. :(

tape laaa.. b pon na g sronok2 jgk ken? takan na keje 24jam.. so, pegi laa b.. buad yg t'baek okayy.. t'ingin na tgk team b mnang first prize.. hehe.. bule ken?



erm, ari nie b lyn boo macam hape je ken.. tp, tape laaa.. skunk nie boo ta kesahh.. b buad laa ape2 ikott suke ati b.. ati boo nie tapayah jage sgt laa.. boo bule jage sndri.. da bese cmnie.. ckp kat b pon ta gune.. ta pnah b'ubahh ! :(

smpai bile dpt b'tahan eyh? erm, ntah laaa.. selagi bule tahan, tahan la ken? kalo sblm nie boo asek pk psl b je.. so skunk, na tuka ! malas na pk b ! boo na spm ! so, boo na study.. for my future onlyy !



then, boo tana slalu sgt kat gerai ! buad ape dok situ? niat dlm ati nie mmg la na jmpe b.. na sntiase dgn b.. but, boo tawu b ta pnah appreciate pon sume nie.. b cam busan ! ken3? btol ken?? hmmm.. tapee.. boo phm..

erm, da lame ta luahkn bnde yg boo ta puas ati psl b kat blog nie.. tp, ari nie.. mmg tabule tahan.. rase sdey sgt bile b buad cmtuh td.. lepas nie ta jmpe dah.. isnin je lah kte jmpe eyh? hmmmmm... *airmate t'keluar laa.. :(

okayy laa.. t'emo pulak ptg2 nie.. hurm, tke cre ye b.. il0vey0u ! :)

written by

Monday, June 27, 2011

Khemah Ibadah !

assalamualaikum wbt.. :)

ahaaa ! hai kwan2.. syukur sbb kte masih d'berikn pluang utk b'nafas.. alhamdulillah, terima ya allah, i love u allah.. :D erm, rjin2 kan lah diri anda utk mnyebarkn salam okay ! tak kire la kat mane, dgn sape, n bile.. yg pntg, sebarkn la salam kat sume umat islam di dunia nie..

alt

bile kte mngucapkn salam, sbna'y kite m'doakn kesejahteraan seseorang.. dan m'jwb salam itu wajib bukan?.. jadi, secara tidak lgsg, orang yg m'dpt salam dari kte akn m'doakn kesejahteraan kite semula.. bertuah bukan m'jd orang islam? :)

hahha.. msty korg plek ken, knpe la aku yg mcm nie ttbe bg tazkirah cm kat atas tuh.. erm, sbna'y ari sbtu n ahd lpas, aku ade program khemah ibadah kat skolaa.. dianjurkn oleh skolaa aku dgn kerjasama pihak Motivasi Sentuhan Qalbu (MSQ).. kem nie utk sume dak2 form3 n form5 skola aku.. yela, na spm n pmr ken?? huhu..

so, ape yg aku dpt? haha.. seriusly, program nie gempakz sgt2 ! mmg mnyentuh kalbu.. insaff doh.. byk btol mnyedarkn kte psl islam nie.. rpe'y byk yg aku tatawu.. n aku insaf gyler tyme kem nie.. hurm, bile kat kem tuh, baru laa aku rase yg aku nie hina sgt ! buad bnde bkn2 yg sbna'y aku bule elakkn.. tp, da t'pngaruh kn? hmm.. =='

alt

xtvt n slot2 diorg mmg besh + dahsyat.. na tawu knpe? sume de pngisian yg tak m'bosankn lgsg ! ta ckop sbna'y juz 1hari2malam.. kalo bule, nak lgy.. hurm.. sape2 yg pnah join xtvt MSQ msty setuju ngn aku.. sume bnde yg diorg buad, sgt menarik.. m'dkatkn kte dgn ALLAH.. 'ya allah, aku lalai selama nie ya allah.. kau tlg la aku.. aku nak berubah.. i love u allah'.. :D

korg2, rajin2 kn la diri korg utk mgadu n mintak ape2 je kat allah.. kte slalu mngadu masalah kte kt kwn2, pakwe, tp korg msty lupe kat allah.. weyy, b'cakap la dgn allah.. stiap mase weyy ! allah sentiase ade dgn kte.. cume kite je yg suke sgt m'jaohkn diri dgn allah.. kite sombonk !

mulai hari nie, berubah laaa.. jgn sombonk dgn allah.. mngadu, n kongsi laa segala suka n duka dgn allah.. tak kesahh la dlm bahase n cara mcm mne pon.. allah msty phm.. bkn lpas smyg je kte bule doa n mntk macam2 kat allah.. tp, setiap mase ! sentiase okay ! :) boleh? insyaallah, insyaallah, insyaallah ada jalannya.. :D

alt

haha.. okay laaa.. ckop la aku b'dakwah stakat nie.. sbna'y ade mcm2 lagy yg aku bule share.. tp, nnt korg ckp ape pulakk ken? tape laa.. ade mase t, aku cerita lagy okayy.. ingt ! allah yg pling dekat dgn kite.. i love u allah.. terima kasih sbb bg aku pluang hidup kat dunia kau ini.. terima kasih jgk utk sume rezeki yg kau sentiase limpahkn kat aku.. alhamdulillah.. terima kasih ya allah..

okay kawan2.. byebye.. assalamualaikum.. :DD

written by

Wednesday, June 22, 2011

love !

yeah ! keje d'mase lapang.. hahha.. tatawu na buad ape... korg layan je lahh.. :DD

written by

Thursday, June 16, 2011

7month !

ahaaa ! entry ary nie mngenai status relationship Adira Athika Binti Mad Nasir & Amir Zakri Bin Man Sahan yg dah mencecah 7bulan !! yeyyy !! susa kott aku na kekalkn relationship nie.. yela, before nie ken aku nie agak nakal dalam bab cple2 nie .. ecehh !! hahhaa..



tapi, mcm yg aku slalu ckp laa.. ngn b aku nie, laen cket.. sayaang aku kat dy laen macam.. haha.. sayaang sgt2, sayaang ketat2, sayaang padat2.. huuu ~~ mgkin sbb dy lbey dewasa n matured dr aku.. lgpon, dy dah keje, ade p'dapatan n layanan dy kat aku sgt b'beza ngn budak2 sekolahh yg aku pnah cple dulu..

eyh ! korg jgn pk bukan2.. aku bkn buad bende2 ta elokk ngn dy.. aku masih tawu batas pergaulan aku laa.. dun worry.. mksd aku td tuh, dy selalu amik berat n jge aku.. sangat sweet.. n i'm really2 appreciate it b.. love u so much ! mmuaahhx200! :DD


some qoute for u dear, Amir Zakri ! :)

B, il0vey0u !
i really mean it from the bottom of my heart b..
i will alwayz love, love n love you..
loving u is making me happy,
happy than yesterday..
without ur call n ur text,
i felt that my life is nothing, empty n full of sadness..
u are alwayz up in my mind..
il0vey0u so freaking damn much,
Amir Zakri, my b forever ! muahx2 ! :D

b, boo buad sendiri tau ayat2 kat atas nie.. ta maen laa copy n paste org punye.. hahhaa.. maen buad je tuh.. :PP


b, tlg laa.. boo syg b.. n dun break my heart.. huhu.. sumpah boo bule jadi gile kalo b tggalkn boo.. kalo b na buad prangai n na tggalkn boo pon, tggu la boo abis spm t.. now, i must pay attention at my study.. n hope u understand my condition n give support t0o me.. i really need u b..

huurm, kalo na ckp pasal perasaan, mmg smpai esok pon takan abis.. so, selamat ulang bulan yg ke-7 eyh b.. il0vey0u s0o much much ! n renduu sgt2 kat b even kte jumpe setiap ari.. hee.. cmne laa kalo boo study jaoh2 next year.. sumpah renduu yg terAMAT ! err, tanak pk laa.. sdey.. :(


lastly, hope kebahgiaan akan sentiase b'damping dgn kite.. i love u, i syg u, i cinta u, i miss u, i need u, n everytink in my life is about u ! boo syg b sangat sangat sangat ! ergghhh !! renduu b laaa... :( hee.. jiwang sgt plak entry nie.. mesty korg mnyesal bace ken? loya tekak ! hahahhaha..

okay laaa.. thnx 4 read ya ! l0ve u all.. love amir zakri more ! muahx2 ! :*

written by

Monday, June 13, 2011

back t0o skowl !!

yeehaaaa !! da 2mggu b'cuti p'tengahan tahun, ari nie perlu kembali ke sekolahh ! okay ! pe perasaan korg? suke, sedey, malas, rajin, gembira, na nanges, na melompat? hahhaha.. lantak korg laaa.. aku ta amik kesahh..

yg pntg, aku sgt2 malas.. tp, walau malas cmne pon, aku msty g skola gak.. kene laa merajinkan diri? yeah ! hahaha.. so, dgn malas'y pagi td aku bgn la pkol6 then ta tdo balik.. slalu pon bgn dlm pkol6, tp lpas tuh tdo blk.. n sukehati aku laa na bgn pukul berape ken? hahha.. tp, pg td tabule laa cenggitu ! haha..



then, pegi skola naek moto aku bwk slow gyler.. yela, fobia tyme excident ari tuh masih ade.. malang tak berbau weyy.. kdg2 kte bwk moto elok je, tp orang pulak yg langgar kite.. haish ! naseb baek selamat smpai skola..

da smpai, pegi port bese laa.. bella je yg da smpai.. so burak2 laa smpai sume geng da smpai.. pastuh g perhimpunan.. haish ! ngntok btol tyme nie.. hehe.. korg tawu ta? ckgu bg denda kat budak2 yg tak dtg perkampungan ilmu tyme cuti sekolahh ari tuh.. haish ! hangin je aku.. banyak hal btol..



so, sume budak2 yg ta dtg kene la tggu kat tapak perhimpunan.. ckgu bg kerja n ktorg kne ciapkn kat situ jugak ! haish ! kejam ! hahahaha.. tp, relakss.. wa ati kering.. buad cincai2 suda la ken? hahhahha.. ade aku kesahh kee?? haaaa? :PP

then, penat gyler laa ari nie.. cehh ! poyo je.. sbna'y aku penat sbb badan aku nie maseh saket2 + lenguh2 lgy.. kalo tak skola ken, juz dok uma n tlg cket2 kat gerai ayh je.. bile skola, kene naek tangge, trun tangge, salin itu, salin ini.. hurmmm.. makin lenguh la tgn.. rase na balik tdo je.. saket gler badan aku.. tp, buad bese je laa dpn mmber2 ken?? huhu.. aku ken kuatt ! haha.. :P



so, mase yg d'tggu2 pon tiba.. pkol1.20.. balik tyme ! hahhahaha.. tade ape yg besh pon kat skola ari nie.. cam bese la, bile skola je busan + boring .. heyy, ape nak jadi laa.. haha.. td ade doktor gigi dtg.. cek gigi laa.. huhu.. naseb baek gigi aku ta kene tmpal tahun nie.. tp, kalo tmpal pon besh jgk.. aku rase mcm byk je gigi yang b'lubang.. hahhaa.. :)

da blk, g gerai laa.. wajib okay ! wajib jumpe Amir Zakri kat situ.. kalo tak, renduu yang teramat sangat okay ! hahhaha.. okayy laa, da puas mrepek.. jumpe lagi.. daaa.. thnx 4 read.. :DD

written by

Saturday, June 11, 2011

hang out !

hyeee allz... hee.. aku baru saje smpai uma.. baru blk hang out same syg saia, Amir Zakri.. <3 :) erm, byk hal jgk la td.. hehehe.. ta abis2 na gado, tacin, buad prangai ! haish ! due2 patot hentak je kepale masing2.. keras kepala ! ego ! huh !

hurm, tp tape laa.. syg pnye pasal, saba je la ken.. so, td g tgk wyg kat jusco bukit rajah.. ahaa ! kami tgk cerita KL Gangsterz ! hurm, not bad la cite tuh.. ade abg aaron aziz yg hensem + b'muscle2.. hahhaha.. suke tgk dy.. n cite tuh pon tade la busan sgt..

sayang ! kenape nie? nak jadi budak-budak balik ye?? hee.. :)

then, lpas tgk wyg, g mam kat KFC.. ha, kat cni la ktorg gado.. hurm, aku pon tatawu ape punca'y.. tp, aku ta puas ati laa sbb dr pg smpai laa tghari dy lyn aku mcm hape je.. aku bngang laa.. bile aku tnye, kdg2 dy buad bodo.. dy pk aku nie ape? patung bisu yg hanye bule b'jln kat sblah dy?

ta smpai sparuh pon aku mkn tyme tuh.. aku mkn cket, then tros g toilet.. lepak lame2 kat toilet lgy besh drpd dduk ngn dy.. hurmm.. :( sdey gler tyme nie.. da nak nnges tp masih bule tahan lgy sbb takkan na nnges juz sbb bnde kcik cmnie ken? hmmm... :(

heyy, buad muke poyo plak.. but, it's okay b.. il0vey0u ! <3

so, lpas aku kuar dr toilet, tros grak g KP.. sblm tuh dah pk nak blk.. tp, kalo ktorg blk msti bnde nie jd lbey pnjg.. so, g la KP dulu.. pujuk2, then buad bese blk laa.. yela, bkn sng na dpt spend mase b'2.. bile da dpt, takan na buad prangai ken? tapayah la ego sgt..

so, aku pon buad la mud mcm bese.. try utk gelak2 n hepi2 ngn dy.. b, il0vey0u ! :) ktorg sempat la maen bowling 2game w'pon tgn aku masih saket.. tp, tahan je laa.. da gian woo na maen bowling... hahhaha.. satu game aku mng.. satu game amir mng.. okay la tuh.. adil ken? hee...

b nak jadi gangster jugak ke? ahaa ! bule laa.. not bad la u syg.. :D

lpas tuh, g karaoke jap.. beli waffle, kaya ball, big apple n mcD.. wahh ! byk'y.. hahhaha... buad bekalan makan kat ruma laa.. hehehe.. b, sorii okay sbb buad prangai td.. ntah laa.. boo rse mcm b ta pnah phm prasaan boo.. da byk kali teros trg pon, tp b still buad bnde yg same.. nothing change !

hurm, it's okay laa b.. yg pntg, boo sayang b.. n boo cye b pon cmtuh.. kte da jnji na jge relationship kte ken? so, try ubah diri kte jd yg lbey baek okay.. boo alwayz sayang b.. i love you ! i cinta you ! i sayang you ! i rindu you ! i need you ! hehehe.. muahx !

eyh, pemain malaysia ! hahhaha.. nie bowling laa.. bkn futsal ye syg .. :)

eyh, korg sume.. sorii laa.. aku ta snap gmbr aku pon td.. yg ade, juz gmbr2 mrepek syg aku nie.. hahha.. lyn je la eyh.. byebye all.. thnx 4 read,, :DD

written by

Thursday, June 9, 2011

excident !

ahaaa ! utk p'tama kali'y lepas aku da dpt lesen moto nie, aku excident.. haish, sadis betol smlm.. ntah knpe malang sgt naseb aku,, tuh la.. msty akibat tipu amir, mama, ayah.. hurm... tuh la balasan nye tuh !

act, smlm pg aku pegi anta anis kat klang sentral.. da slamat anta dy, aku pon otw blk laa.. ta d'sgke2 mase aku tgh laju kat traffic light dpn rakan ehsan tuh, ade kete masok.. mmg vavi btol laa.. tyme tuh jalan aku... masih hijau.. apsal dy jalan?



so, tabule nak buad ape n kate ape.. aku pon t'pakse redha je m'lggar dy.. hahhahaha.. bodo punye keling.. naseb bek la moto aku ta trok sgt.. pedal bengkok n body cala bala je lahh.. haish ! cian moto aku.. haha.. moto pulak yg aku pk..

hurm, sumpah amir mara aku gler babi.. dy ckp aku baek sgt nk tlg sume org.. then, bile dah jd cmnie, tade pon sape2 yg tlg aku.. tuh la, aku tana dgr ckp dy dr awal ken? sorii b, bnde da jd,, nyesal sgt,.. :(

then, skunk kene mnahan saket yg amat sgt laa.. yela, aku bwk laju.. ttbe kete tuh masok, na tekan brek pon takan smpat punye.. bile da lggar, t'hentak kuad la bdn aku nie.. smpai pecah bumper depan kete dy.. hurm, ngeri kalo m'bayangkn semula..



tapi, aku nak kuar ngn amir esok ! aku tak kire, nak kuar gak ! saket cmne pon, aku tetap nak kuar ! asek t'tgguh2 je.. esok tade kompromi ! mesty kuar gak ! w'pon amir ckp tapayah kuar sbb dy risaukn aku, dy sroh aku rest, tp aku peduli ape? aku nak kuar jgk ! fullstop !!! *mara la nie.. grrr !

hurm, so skunk na rest jap.. harap2 cpt la sembuh sgale luke, bengkak2 lebam2 kat bdn aku nie.. huhu.. mggu dpn da na skola pulak.. hurm... doakn aku cpt sehad ye.. thnx 4 read all.. :))

written by

Wednesday, June 8, 2011

aku wanita biasa..

erm, saje nak share bende nie kat sini.. dok belek2 fb, then jumpe artikel nie.. gatal plak tgn nie nak copy n paste.. hee.. hope dpt jd iktibar.. renung2kan n selamat beramal.. :)

Kepadamu yang akan menjadi pendampingku kelak... Terima kasih karena telah memilihku di antara ribuan bidadari di luar sana yang siap untuk kau pilih.... Padahal kau begitu tahu begitu tahu, aku hanya wanita biasa, yang sangat jauh dari sempurna. Karenanya ku ingin kau tau,aku bukan wanita yang sempurna, aku begitu banyak kekurangan. Maka ketahuilah...

Kepadamu yang akan memilihku kelak... Aku tak sebijak bunda Khadijah, karenanya ku ingin kau tau, aku bisa saja berbuat salah dan begitu membuatmu marah. Maka ku mohon padamu, bijaklah dalam menghadapiku, jangan marah padaku, nasihati aku dengan hikmah, karena bagiku kaulah pemimpinku, tak akan berani ku durhaka kepadamu...

Duhai kau yang yang telah memilihku kelak.... Ingatlah, tak selamanya aku dapat tampak cantik di matamu, ada kalanya aku akan terlihat begitu kusam dan jelek.

Mungkin karena aku begitu sibuk berjibaku di dapur, untuk menyiapkan makan untukmu dan malaikat-malaikat kita nanti InsyaAllah Maka, aku akan tampak kotor dan bau asap.

Atau karena seharian ku harus membenahi istana kecil kita, agar kau dan malaikat kita dapat tinggal dengan nyaman dan sehat.

Maka mungkin aku tidak sempat berdandan untuk menyambutmu sepulang bekerja.

Ataukah kau akan menemukanku terkantuk-kantuk saat mendengar keluham dan ceritamu, bukan karena aku tak suka menjadi tempatmu menumpahkan segala rasamu, tapi semalam saat kau tertidur dengan nyenyak, aku tak sedetikpun tertidur kerana harus menjaga malaikat kecil kita yang sedang rewel, dan ku tau kau letih mengais rezeki untuk kami maka tak ingin ku mengusik sedikit pun lelapmu..

Jadi jika esok pagi kau mendapatiku begitu letih dan ada lingkaran hitam di mataku, maka tetaplah tersenyum padaku, karena kau adalah kekuatan ku... Padamu yang menjadi nahkoda dalam hidupku kelak... Ketahuilah, aku tak sesabar Fatimah, ada kalanya kau akan menemukanku begitu marah, menangis dan tak terkontrol, bukan karena ku membangkang padamu, tapi aku hanya wanita biasa, aku juga butuh tempat untuk menumpahkan beban di hatiku, tempat untuk melepaskan penatku, dan mungkin saat itu aku tak menemukanmu, atau kau begitu sibuk dengan pekerjaanmu, maka bersabarlah, yang ku butuhkan hanya belaianmu...

Karena bagiku kau adalah tetesan embun yang mampu memadam segala resahku... Padamu yang menjadi imam dalam hidupku kelak...

Ketahuilah, aku tak secerdas Aisyah.. Maka jangan pernah bosan mengajariku, membimbingku ke arah-NYA.. Jangan segan membangunanku di sepertiga malam untuk bersamamu bermunajat pada Kekasih yang Maha Kasih..

Jangan letih mengingatkanku untk terus bersamamu mendulang pahala dalam amalan-amalan sunnah..

Bimbing tanganku ke Jannah-NYA agar kau dan aku tetap bersatu di dalamnya... Padamu yang menjadi kekasih hati dan teman dalam hidupku...

Seiring berjalanya waktu,kau akan menemukan rambutku yang dulu hitam legam dan indah, akan menipis dam memutih. Kulitku yang bersih akan mulai keriput. Tanganku yang halus akan menjadi kasar...

Dan kau tak akan menemukanku sebagai wanita cantik, yang kau khitbah puluhan tahun yang lalu... Bukan wanita muda yang selalu menyenangkan matamu... Maka jangan pernah berpaling dariku...

Karena satu yang tak pernah berubah, bahkan sejak dulu akan terus bertambah dan kian membuncah, yaitu rasa cintaku padamu...

Ketahuilah... Tiap harinya, tiap jam,menit dan detiknya,telah aku lewati dengan selalu jatuh cinta padamu. Maka cintailah aku karena-NYA, dengan apa adanya aku... Jangan berharap aku menjadi wanita sempurna... Maafkan aku karena aku bukan istri Nabi... Aku hanya wanita biasa.....

*♥*•*´¨`*•.*♥*.•*´¨`*•. ♥♥~*♥**♥*~♥♥ .•*´¨`*•.*♥*.•*´¨`*•*♥*
Semoga bermanfaat...

written by

Monday, June 6, 2011

busan !

"awak2 ! bile kite nak kuar nie? saia da busan la awak.. cuti sekolahh dahh seminggu berlalu.. tapi kite still belom kuar samesame lagy.. cpt laa cuti.. awak nie asek keje je.. bile nak spend mase dgn saia? bile saia mrayau ngn aniss t, awak jelez ! abis tuh, cmne? saia busan.. awak taknak temankn saia jalanjalan.. :( "

haha.. dialog dari aku utk amir.. yela, sumpah busan kott da smggu cuti, tapi ari2 still ade kat meru nie.. pagi bgn, on9.. kdg2 je pegi jogging.. then, tghari g grai tlg ayh niage.. kre bonus laa dpt jumpe amir kat c2.. pastuh, dah ptg lepak2 jap ngn aniss, gosip byk2 n ronda2 taman.. pastuh, blk on9 lagy.. haish ! busan laa..



ari2 rutin yang same.. haish ! busan laa.. da naik kematu nie.. tp, mengong gak aku nie.. bile de kelas tmbahan, perkampungn ilmu, tusyen, aku taknak pegi pulak.. haha, sewel ! bile la kau nak sedar yg kau nak SPM taon nie adira oii ! blaja + study la weyy.. jgn asek amir jee ! huhu.. erm, ntah laa.. =='

aku nak tengok wayang, maen bowling n jalanjalan ngn sayang aku tuh ! da lame tak kuar.. stakat kuar dekat2 tuh, mmg laa slalu.. tapi, ta puas ! hahha.. :PP cepat laa ari sabtu.. b cakap na kuar ari sabtu ken?? wahhh! <3 ta saba, ta saba.. haha.. saturday, come t0o me ! hurry ! yeahh! hahhaha.. :DD



dah sewel pulak! hurm, kejap je da nak bukak skola blk.. ta puas cuti nie.. na cuti smpai bbile bule ta? haha.. tapayah laa adira oii.. taon nie mgkin kau last pkai uniform skola.. pasnie da ta pakai dah ! so, appreciate it n make it as a sweet memory la derr.. jangan nak malas sgt ! kang failed SPM tuh, baru kau tawu nak melalak ! huh ! :p

erm, yg pntg skunk da hepi blk ngn syg aku tuh.. harap2 teros macam nie la ken? tanak gado2 lgy.. sayang ! sayang ! hurm, i dont know how t0o describe my feeling t0o y0u.. erghhh! complicated dear ! i love u so much ! <33 mwahhh ! mwahh ! :)

so, da tatawu nak mrepek ape.. haha.. thnx 4 read.. :)

written by

Friday, June 3, 2011

the best now

okay, aku nak story psl sum1 yg sgt2 rpat ngn aku skunk nie smpai amir pon jelez! haha.. maklum la, skunk nie cuti skola, so ari2 aku asek mrayau je ngn dy.. mmg la amir n akim mara.. ktorg ta pnah lekat kat uma.. hahha.. :P


so, nia la nurul hanis.. actually, aku da kenal dy dari skola rndh lagy.. tapi, ktorg ta pnah rapat sbb aku ta bpe ske pragai dy nie.. kat skola, macam hape je.. suke carik pasal.. then, aku ken bajet hot kat skola.. so, tak pndg la budak2 cm die nie.. cewahh ! hahhaa.. :PP

then, aku mule rapat ngn dy tahun nie gak.. d'sbbkn pkwe ktorg mmber.. so, ktorg pon jadi mmber laa.. act, die sgt happening n spoting gler.. bile da knl die baru aku rse mnyesal sbb tak rpat ngn dy sejak awal dulu..


aniss ! sumpah ! kau terhebad.. bile aku da tawu kisah hidop kau, aku rase ksian sgt kat kau.. tak sgke w'pon ko nie gile2 n nmpk cm hepi stiap mase, tapi d'sbalik sume tuh, ade kisah yg sgt mnyedihkn.. kau tak patot dapat layanan macam tuh weyy.. :(

tape, slagi aku ade, aku bule hepikn kau.. kau carik je aku bebile mase kau nak.. huhu.. da smggu asek mrayau ngn kau.. tapi, ari nie kau pegi perak pulak.. hurm, sumpah renduu ! bile nak blk? rase khilangn ouh..


selalu kau ade kat sebelah aku, gelak2, mekak2, haha.. best sgt.. then, bile aku on9, msti kau pon on9.. tapi, hari nie takde,, cpt la isnn.. nak jmpe kau.. hee.. da macam org hilang pkwe plak aku nie.. hahha.. tapi betul weyy, renduu kau..

so, kau go on je lahh ngn weekend kau nie.. hope kau hepi.. tamao sdey2.. kalo akimm carikk psl, gtw aku.. haha.. dy tak abis2 nak buad kau nnges,, huhu.. n aku rase hari nie amir msty hepi gler sbb aku tak mrayau ngn kau.. haha.. takde la kene bebel ngn dy ari nie.. hee.. okayy laa.. byebye.. :)

written by

Wednesday, June 1, 2011

hell !

okay.. now terlalu banyak masalah aku ngan amir sampai aku busan sgt.. dahh lahh cuti sekolahh, then bile dy macam nie, aku bengang laa..

bile cuti, tak jmpe kwan2, tabule story.. aniss je yg ade.. so, sume story ngn aniss laa.. n mmg aku ngn aniss asek mrayau je.. korang tak puas aty? nak mara? haaaa? amirr? akimm? marahh lahh ! kitorg tak kesahh lahh.. huh !

serius, aku tension gyler.. pagi td g jogging ngn aniss n amir.. then, ttbe amir buad aku tacin.. aku tak kesahh la kau nak gurau.. tp, kalo dahh 4 5 kali kau ulang bende yang same, gurau ke tuh weyy??



aku pon ade perasaan laa.. nak gurau, gurau lahh.. tapi, jgn lbey2.. kau buad aku malu ! tapi, bile aku tacin, kau tacin balik ken? so, lbey baek kite ikott ckp kau lahh.. "lepas nie ta payah gurau".. haa, elok sgt lahh tuh.. tapayah nak gurau2 lagy ngn aku !

then, kau balik macam tuh je.. kau tawu tak perasaan aku bile kau balik tuh? sumpah sdey ! kalo bule aku nak nanges maraung2 kat situ.. tapi, kau bole blahh macam tuh je.. weyy, bape lame kau kenal aku? masih tak paham aku ke? :(

bile da blk, kau takde pon nak mcj aku, say sorry ke, ape ke.. then, aku jgk laa yg kene mcj kau.. okay lahh.. aku tanak jd ego.. so, aku mntk maap la kat kau w'pon sbna'y kau yg sala ! mmg, mmg aku nnges td.. kau pujuk, then kite okay.. bnde da lepass.. so let it be je lahh..

tapi, bile kte duduk same2 kat gerai td.. kau pulak tacin.. kali nie aku ngaku.. salah aku.. aku tak patot ckp perkataan "sial" td.. tp, aku tak sengaje... mmg aku saket aty tgk mke kau td..



kau kate dah okay.. tapi kau layan aku mcm hape je.. sbb tuh perkataan tuh t'kluar.. then, kau msok smbg keje, n aku blk uma.. online, n tulis entry nie...

weyy, sumpah ! ape yg de kat kpale otak aku skunk ialah kte da tak serasi ! dah tak bole same2 lgy.. buad ape kte caple kalo tiap2 ari ade je bnde yg mnyakitkn aty kte.. caple ken nak hepi, share kasih syg.. tp, aku tak nmpk sume tuh antara kte..

hurm, sdey ! aku sdey sgt tapi aku tatawu ape yg ptot aku buad.. nak break dgn kau, aku tak sggop sbb aku dah syg kau sgt2.. tp, nak troskn ngn kau pon aku tak sggup jgk sbb kte asek gado n byk sgt bnde yg tak puas aty..

aku tanak teross sakitkn aty kau.. n aku tanak teros jatuhkn airmate nie utk kau.. tak berbaloi la weyy ! :( ego ke aku? aku nafikn perasaan aku kat kau ke? bia la sume org hepi.. aku tak kesah.. bia aku sorg yg sdey..



hurm, tade sape lgy yg bule buad aku hepi skunk nie.. amir zakri? die yg ade skunk nie dah tak macam die yg aku knl dulu ! i'm very2 disappointed with u ! but i'm really2 love u ! erghhh! konfius ! ya allah, tlg lahhh ! :(

written by