my buddies ! :)

Friday, June 3, 2011

the best now

okay, aku nak story psl sum1 yg sgt2 rpat ngn aku skunk nie smpai amir pon jelez! haha.. maklum la, skunk nie cuti skola, so ari2 aku asek mrayau je ngn dy.. mmg la amir n akim mara.. ktorg ta pnah lekat kat uma.. hahha.. :P


so, nia la nurul hanis.. actually, aku da kenal dy dari skola rndh lagy.. tapi, ktorg ta pnah rapat sbb aku ta bpe ske pragai dy nie.. kat skola, macam hape je.. suke carik pasal.. then, aku ken bajet hot kat skola.. so, tak pndg la budak2 cm die nie.. cewahh ! hahhaa.. :PP

then, aku mule rapat ngn dy tahun nie gak.. d'sbbkn pkwe ktorg mmber.. so, ktorg pon jadi mmber laa.. act, die sgt happening n spoting gler.. bile da knl die baru aku rse mnyesal sbb tak rpat ngn dy sejak awal dulu..


aniss ! sumpah ! kau terhebad.. bile aku da tawu kisah hidop kau, aku rase ksian sgt kat kau.. tak sgke w'pon ko nie gile2 n nmpk cm hepi stiap mase, tapi d'sbalik sume tuh, ade kisah yg sgt mnyedihkn.. kau tak patot dapat layanan macam tuh weyy.. :(

tape, slagi aku ade, aku bule hepikn kau.. kau carik je aku bebile mase kau nak.. huhu.. da smggu asek mrayau ngn kau.. tapi, ari nie kau pegi perak pulak.. hurm, sumpah renduu ! bile nak blk? rase khilangn ouh..


selalu kau ade kat sebelah aku, gelak2, mekak2, haha.. best sgt.. then, bile aku on9, msti kau pon on9.. tapi, hari nie takde,, cpt la isnn.. nak jmpe kau.. hee.. da macam org hilang pkwe plak aku nie.. hahha.. tapi betul weyy, renduu kau..

so, kau go on je lahh ngn weekend kau nie.. hope kau hepi.. tamao sdey2.. kalo akimm carikk psl, gtw aku.. haha.. dy tak abis2 nak buad kau nnges,, huhu.. n aku rase hari nie amir msty hepi gler sbb aku tak mrayau ngn kau.. haha.. takde la kene bebel ngn dy ari nie.. hee.. okayy laa.. byebye.. :)

written by

2 comments: