my buddies ! :)

Thursday, June 9, 2011

excident !

ahaaa ! utk p'tama kali'y lepas aku da dpt lesen moto nie, aku excident.. haish, sadis betol smlm.. ntah knpe malang sgt naseb aku,, tuh la.. msty akibat tipu amir, mama, ayah.. hurm... tuh la balasan nye tuh !

act, smlm pg aku pegi anta anis kat klang sentral.. da slamat anta dy, aku pon otw blk laa.. ta d'sgke2 mase aku tgh laju kat traffic light dpn rakan ehsan tuh, ade kete masok.. mmg vavi btol laa.. tyme tuh jalan aku... masih hijau.. apsal dy jalan?



so, tabule nak buad ape n kate ape.. aku pon t'pakse redha je m'lggar dy.. hahhahaha.. bodo punye keling.. naseb bek la moto aku ta trok sgt.. pedal bengkok n body cala bala je lahh.. haish ! cian moto aku.. haha.. moto pulak yg aku pk..

hurm, sumpah amir mara aku gler babi.. dy ckp aku baek sgt nk tlg sume org.. then, bile dah jd cmnie, tade pon sape2 yg tlg aku.. tuh la, aku tana dgr ckp dy dr awal ken? sorii b, bnde da jd,, nyesal sgt,.. :(

then, skunk kene mnahan saket yg amat sgt laa.. yela, aku bwk laju.. ttbe kete tuh masok, na tekan brek pon takan smpat punye.. bile da lggar, t'hentak kuad la bdn aku nie.. smpai pecah bumper depan kete dy.. hurm, ngeri kalo m'bayangkn semula..



tapi, aku nak kuar ngn amir esok ! aku tak kire, nak kuar gak ! saket cmne pon, aku tetap nak kuar ! asek t'tgguh2 je.. esok tade kompromi ! mesty kuar gak ! w'pon amir ckp tapayah kuar sbb dy risaukn aku, dy sroh aku rest, tp aku peduli ape? aku nak kuar jgk ! fullstop !!! *mara la nie.. grrr !

hurm, so skunk na rest jap.. harap2 cpt la sembuh sgale luke, bengkak2 lebam2 kat bdn aku nie.. huhu.. mggu dpn da na skola pulak.. hurm... doakn aku cpt sehad ye.. thnx 4 read all.. :))

written by

No comments:

Post a Comment