my buddies ! :)

Wednesday, June 1, 2011

hell !

okay.. now terlalu banyak masalah aku ngan amir sampai aku busan sgt.. dahh lahh cuti sekolahh, then bile dy macam nie, aku bengang laa..

bile cuti, tak jmpe kwan2, tabule story.. aniss je yg ade.. so, sume story ngn aniss laa.. n mmg aku ngn aniss asek mrayau je.. korang tak puas aty? nak mara? haaaa? amirr? akimm? marahh lahh ! kitorg tak kesahh lahh.. huh !

serius, aku tension gyler.. pagi td g jogging ngn aniss n amir.. then, ttbe amir buad aku tacin.. aku tak kesahh la kau nak gurau.. tp, kalo dahh 4 5 kali kau ulang bende yang same, gurau ke tuh weyy??



aku pon ade perasaan laa.. nak gurau, gurau lahh.. tapi, jgn lbey2.. kau buad aku malu ! tapi, bile aku tacin, kau tacin balik ken? so, lbey baek kite ikott ckp kau lahh.. "lepas nie ta payah gurau".. haa, elok sgt lahh tuh.. tapayah nak gurau2 lagy ngn aku !

then, kau balik macam tuh je.. kau tawu tak perasaan aku bile kau balik tuh? sumpah sdey ! kalo bule aku nak nanges maraung2 kat situ.. tapi, kau bole blahh macam tuh je.. weyy, bape lame kau kenal aku? masih tak paham aku ke? :(

bile da blk, kau takde pon nak mcj aku, say sorry ke, ape ke.. then, aku jgk laa yg kene mcj kau.. okay lahh.. aku tanak jd ego.. so, aku mntk maap la kat kau w'pon sbna'y kau yg sala ! mmg, mmg aku nnges td.. kau pujuk, then kite okay.. bnde da lepass.. so let it be je lahh..

tapi, bile kte duduk same2 kat gerai td.. kau pulak tacin.. kali nie aku ngaku.. salah aku.. aku tak patot ckp perkataan "sial" td.. tp, aku tak sengaje... mmg aku saket aty tgk mke kau td..



kau kate dah okay.. tapi kau layan aku mcm hape je.. sbb tuh perkataan tuh t'kluar.. then, kau msok smbg keje, n aku blk uma.. online, n tulis entry nie...

weyy, sumpah ! ape yg de kat kpale otak aku skunk ialah kte da tak serasi ! dah tak bole same2 lgy.. buad ape kte caple kalo tiap2 ari ade je bnde yg mnyakitkn aty kte.. caple ken nak hepi, share kasih syg.. tp, aku tak nmpk sume tuh antara kte..

hurm, sdey ! aku sdey sgt tapi aku tatawu ape yg ptot aku buad.. nak break dgn kau, aku tak sggop sbb aku dah syg kau sgt2.. tp, nak troskn ngn kau pon aku tak sggup jgk sbb kte asek gado n byk sgt bnde yg tak puas aty..

aku tanak teross sakitkn aty kau.. n aku tanak teros jatuhkn airmate nie utk kau.. tak berbaloi la weyy ! :( ego ke aku? aku nafikn perasaan aku kat kau ke? bia la sume org hepi.. aku tak kesah.. bia aku sorg yg sdey..



hurm, tade sape lgy yg bule buad aku hepi skunk nie.. amir zakri? die yg ade skunk nie dah tak macam die yg aku knl dulu ! i'm very2 disappointed with u ! but i'm really2 love u ! erghhh! konfius ! ya allah, tlg lahhh ! :(

written by

2 comments:

  1. sabar..tu sume dugaan dira..dun ever give up ok!;)

    ReplyDelete
  2. mira : thnx sgt2.. hurm, tuh laa..
    da syg ken? saba je la slagi bule..
    btw, thnx drop komen kt cni.. :))

    ReplyDelete