my buddies ! :)

Friday, August 12, 2011

menghilang?

ouh, mane aku m'ilg selame s'bln nie? da sbln ta nmpk byg aku di alam maya nie.. da sbln ta update blog, da sbln ta chatting, da sbln ta online facebook.. wuuhuuu ! dahsyat ! :DD

actually, aku tak ke mane pon.. aku ade je.. cume, bz cket.. ecehh ! lgpon, streamyx aku buad hal laa.. n byk lgy sbb2 smpingn yg korg ta payah tawu laa.. ta pntg.. hee.. :) n now, aku suda kembali.. i'm back all.. but, ta bule online slalu pon.. korg tawu la ken.. trial da dekat.. then, SPM ! =,=



so, ape cite selame aku tade nie?? ape da jd? ouh, da mcm2 cite yg aku t'lepas.. yela, slalu'y kn aku bule tawu info2 semase mngenai kwn2 aku kt fb je.. tp, sbln ta online fb, sume cite pon aku tatawu.. haha.. da maju ye korg.. alhamdulillah.. heheh.. :D

ouh, sblm t'lmbt, aku rase masih sempat nak wish selamat berpuase kpd korg sume ! puase penuh tau ! but for gurlz, aku phm laa npe ta bule pnoh ken.. hahaha.. wahh ! da na raye laaa ! tp, taon nie tabule excited na raye sgt.. exam ! exam ! hahha.. :)



okayy laaa.. aku rse stakat nie dulu la post first aku after sbln ta online nie ken.. hehe.. lpas nie aku akan cube utk buad post stiap hari.. kalo bule laa.. yela, bln pose nie bz cket.. pg skola, then ptg niage kat bazaar.. blk da pnat.. pose bdn jd lemah woo.. hehe.. alasan !

so, chill alwayz.. byebye all.. <3

written by

No comments:

Post a Comment