my buddies ! :)

Wednesday, September 7, 2011

TRIAL !!

okayy, ari nie da ari kedua trial SPM ! pegi manemane pon org juz ckp, "alahhhh, baru trial. " haha.. bongek btol ! babe, mrkah trial nie laa yg diorg amik utk kelayakan kemasukan ke IPTA okayy ! ingt bnde kcik ke nie haaaa? huh ! =,= #mara nie !

smlm 6/9/2011 start exam bahasa melayu.. ahaaa, mmber2 aku ckp bm susah ! tapi, aku rase cm bese jee.. erm, byk complain psl soalan peribahasa susa sgt.. haha.. susah ke? hmmmm.... ntah laaa.. aku tak berape m'hayati soklan kott.. sbb tuh aku tade pape feeling susa ke, sng ke.. hahhaha.. :DD


then ari nie exam english ! wahhh ! ktorg dpt soklan bocor ! kaw2 laaa ! 100% masok.. so, tade masalah laa na jwab.. hope result okayy la ken.. eyh, ade ta sapesape lgy yg dapat soklan spot utk trial nie? share2 la kawan.. tama0 kdekot! huhu.. :PP

erm, tp tyme trial nie ade sumtink yg buad aku sdey sgt2 ! hmmmm, amir tana mcj aku.. :( dy ckp dy tanak ggu aku.. dy na aku fokus study.. malam tyme dy na tdo je dy akn kol aku utk wish gudnyte.. tuh pon ta smpai 5mnit.. patot ke macam tuh? :'(



aku da rase mcm idop sorg2.. aku rase cm dy da bkn boyfiee aku lgy ! haish ! dy ingt bile dy buad cmnie, aku bule fokus study ke? makin aku ingt kat dy ade laaa.. na study pon ta tenang sbb asek ingt dy.. bile aku mcj, bkn na balas ! huh ! grrrrrr !

tp, tapee laaa.. dy pon busan kott bile 24jam ngn aku.. dy macam na jaohkn dri dr aku.. hmmm, okayy.. nak sgt ken? skunk, aku takan kjutkn kau pg2 cam dulu ! dlu aku sggup bwk fon g skola.. skunk nope ! aku takan ari2 g tempat niage lgy sbb aku tanak kerap sgt jmpe kau ! n aku takan carik kau selagi kau ta crik aku dlu..

boo buad b ! :'(

written by

2 comments:

  1. hehe...gud luck trial spm..bf dira wt cam tu pun dia nak dira concentrate blaja..pas trial contact ler cm biase..=P

    ReplyDelete
  2. em, mgkin la kott..
    btw, thnx okayy.. :)

    ReplyDelete