my buddies ! :)

Tuesday, November 29, 2011

still here, with him !

ahaaaa ! yup2, i'm still here with all of u.. huhu.. assalamualaikum n sehad ke kawan sume? hmm, lame ta update blog ken? cian korg yg slalu menjenguk blog aku tapi tade pape news pon ken? hee.. sorii laaa.. a bit bz laa.. SPM ta abis lgy ken? pastuh kne tlg ayh niage lagy.. haihhhh !! -,-



erm, pejam celik pejam celik (jgn ta celik pulak bile da pejam tuh!hahaha) da na abis SPM ken? erm, untung laa budak2 yg da last paper ari nie.. merdeka laa korg ! huhu.. tp tape.. aku belom abis lagy.. aku ade lagy 2sbjek ! prinsip perakaunan ngn ekonomi asas ! ahaaaaa ! i love this two subject.. give me the best result okayyy.. muaahhhx ! :D

so, dekat seminggu jgk laaa ta update blog ken? n da byk bende yg berlaku.. especially problems ngn amir laa ken? hmmmm, da penat sbna'y ! tp, pk pasal sayang, aku jadi takot na hilang dy.. hmmm, kalau ikott nasihat org sekeliling, aku dah boleh tgglkan dy pon.. tp, aku kesian kat dy.. aku macam rase yg dy tabule idop tanpe aku..


padahal, dy da besar pon.. sblom aku ngn dy pon, dy bule idop.. so kenape aku na rase yg dy tabule idop tanpa aku? hmmm, pelik ! -,- tp aku tanak dy jadi cm dulu balik.. hidup tunggang-langgang, ta tentu arah, buad bende2 merepek ! aku tana dy jd cmtuh.. da setahun aku ngn dy, aku da kenal sgt prangai dy.. dy baek sbna'y.. dy masih boleh dilentur ! so, sayang sgt na tggalkn dy.. takot dy jadi cm dulu.. :'(

tapi sape bule tolak ketentuan DIA ken? sekarang nie aku cume nak hadapi ape yang bakal berlaku.. aku tanak rancang apeape.. aku na lalui je sume'y.. kalau mmg aku tade jodoh ngn dy, bile2 mase pon ktorg pasty terpisah.. tp, andai dy mmg jodoh aku, na tolak cmne pon, dy tetap akan ade ngn aku.. so, wait n see je laa ken.. :)



okayy laa.. cukup laa setakat nie.. sdey pulak bile ckp soal hati nie.. smpai bile laa kite nak macam nie ken bby? bile bcuk sroh bby tgglkn bcuk, bby tanak.. hmmm, hopefully kte semakin tabah untuk saling mencintai ! il0vey0u bby.. :)

-the end-

written by

Tuesday, November 15, 2011

the day !

heyy alll.. hurm, aku baru je blk skola nie.. td paper sejarah ! huhu.. bule tahan gak laa paper tuh.. hrap2 bule lulus laa.. :DD

okay, see the title? haha.. ari ape ari nie?? ahaaaaaa ! actually, today is my first anniversary wif my baby ! alhamdulillah, thnx god sbb masih bg pluang utk aku sygkn dy n dy sygkn aku.. mmg byk sgt dugaan pada 1st year nie.. hopefully after this, p'jlanan relationship ktorg d'permudahkn.. :)


bby, il0vey0u laaa.. but, a bit disappointed sbb mlm td bby lupe yg ari nie anniversary kte.. dah laaa bby tgglkn bcuk sorg2.. i think bby pegi maen ftsal kjap je.. tp, smpai pkol12 baru blk.. tak ksian ke kat bcuk sbb tgu detik 12malam tuh sorg2? bcuk je ke yg excited? bby cmne? :'(

hmmm, tape laa... mulai skrg bcuk da tanak maramara bby lgy cm dulu.. if i can't change urself, i'll change myself ! i'll try t0o b'saba wlau cmne pon rase saket ati tuh.. it enough if u appreciate what i do for u bby.. bcuk ta mntk lebih.. spend ur time w'laupon skjap utk kol n mcj pon da ckop utk buad bcuk rse d'hrgai.. bcuk na bby amik brat psl bcuk macam bcuk slalu amik brat psl bby.. tuh je.. bule ken?? :(



tp, walau ape pon yg jadi, bby kne tawu yg syg bcuk kat bby ta pnah n ta akan berkurang ! trust me okayy ! hahahhaa... i'll alwayz be cheerful in front of u w'pon dlm ati nie cume tuhan je yg tawu.. il0vey0u..

then, bcuk na mntk maap kalo spnjg kte cple nie, bcuk ade buad bby saket aty ke, ape ke.. sorii eyh sayang.. i'm only an ordinary gurl yg byk buad sala.. thnx sbb masih saba ngn bcuk n slalu beralah ngn bcuk.. bcuk sayang bby.. sayang sgt2 ! muahhx1000 ! :DD



okayy laaa.. enough for this.. hrap2 lpas nie kte makin hepi n tade masalah yg rumit2 m'ggu kite.. kte msty slalu snyum n jgn gado2.. hahhahaha.. love u bby.. daaaaaaaaa... :DD

p/s : sori sbb post nie jiwang.. n pggilan ktorg mmg jiwang ! so, sape na muntah tuh, muntah laaa ! DIC @ AAK @ do i care @ ade aku kesah? hahhahha.. :PP

written by

Monday, November 14, 2011

SPM !!!

heyy alll.. renduunyerr kat korg.. hahaha.. mane stalker2 aku nie? msty korg da busan masok blog aku sbb aku da lme ta update blog.. hahhahaha.. kecian korg.. tp tape laaa.. korg kne phm.. aku nga spm nie !! woahhh !! hahhahaha.. :PP

gambar sekadar hiasan

okay, actually ari nie aku baru je start exam.. cam bese laa.. subjek 1st ofcoz laaa bahasa melayu.. erm, mcm mane exam? bule jwb? hahha.. tuh je soklan yg aku dgr dr td.. haish !! -,- so far okayy la ken? tp, baru bm je.. alhamdulillah td aku rase senang je na jwb paper tuh..

so, nak wish time kasih kat sume yg sudi doakn aku.. especially my lovely mama, ayah, kkak n yg paling pntg mesti laaa sayang aku... mybbymcuk ! amir zakri.. wiwiitt !! hahahha.. n tak lupe jgk kat kwn2 yg alwayz bg support n share ilmu kat skolaa.. syg kalian sume tetat2 !!

gambar sekadar hiasan

erm, satu paper da lepas n lepas nie ade 9paper lagy.. perghh !!! mksd'y lgy 9hari laaa utk pkai baju skolaa.. pastuh takde dahhh.. msty renduu zaman skolaa ken? tape tapee laaa.. inilah lumrah hidup.. takan kite nak slame-lame'y kat takuk yg lame? aku yakin lpas abiz zman skola nie, msty makin byk cabaran yg maha hebadd ! :)

erm, na mrepek ape lagy ye?? dah tade kott.. kalo ade pape t aku storyy lagy okayyy.. so, gudluck utk sume spm candidate.. do y0ur best t0o get a fantastics result n make ur parent proud !! daaaaaaaa... love all of y0uu.. muahhxx ! :DD

written by

Monday, November 7, 2011

graduasi :)

heyy sume.. sorii lame gler ta update blog nie.. hehe.. okay, bace title tuh? ahaaaaa ! da na basi pon cite nie.. tp, aku baru na share ngn korg hari nie.. heee ~~ sorii sorii.. :)




okayy, act 3/11/2011 aru tuh skola aku baru adakan hari graduasi.. huhu.. skola laen dah settle pon graduasi nie.. tp, skola aku baru na buad.. tapee laa ken.. bule jgk.. hehe..

hmmmm, besh ke? tade laa besh mane pon.. cam tade prasaan je.. wahahaha.. reheasal smpai 2hari.. busan btol.. majlis tade laa gahh mane pon.. hahha.. mngutuk je aku nie.. haishh ! kejamm !! :PP


eyh, da laa.. tatawu na ckp ape.. maklum laa.. da lame tak mngarang kat blog nie.. so, otak dah tepu.. tade idea yg kuar.. ngeh3 ! okayy laa alll.. byebye.. :)

written by