my buddies ! :)

Monday, November 14, 2011

SPM !!!

heyy alll.. renduunyerr kat korg.. hahaha.. mane stalker2 aku nie? msty korg da busan masok blog aku sbb aku da lme ta update blog.. hahhahaha.. kecian korg.. tp tape laaa.. korg kne phm.. aku nga spm nie !! woahhh !! hahhahaha.. :PP

gambar sekadar hiasan

okay, actually ari nie aku baru je start exam.. cam bese laa.. subjek 1st ofcoz laaa bahasa melayu.. erm, mcm mane exam? bule jwb? hahha.. tuh je soklan yg aku dgr dr td.. haish !! -,- so far okayy la ken? tp, baru bm je.. alhamdulillah td aku rase senang je na jwb paper tuh..

so, nak wish time kasih kat sume yg sudi doakn aku.. especially my lovely mama, ayah, kkak n yg paling pntg mesti laaa sayang aku... mybbymcuk ! amir zakri.. wiwiitt !! hahahha.. n tak lupe jgk kat kwn2 yg alwayz bg support n share ilmu kat skolaa.. syg kalian sume tetat2 !!

gambar sekadar hiasan

erm, satu paper da lepas n lepas nie ade 9paper lagy.. perghh !!! mksd'y lgy 9hari laaa utk pkai baju skolaa.. pastuh takde dahhh.. msty renduu zaman skolaa ken? tape tapee laaa.. inilah lumrah hidup.. takan kite nak slame-lame'y kat takuk yg lame? aku yakin lpas abiz zman skola nie, msty makin byk cabaran yg maha hebadd ! :)

erm, na mrepek ape lagy ye?? dah tade kott.. kalo ade pape t aku storyy lagy okayyy.. so, gudluck utk sume spm candidate.. do y0ur best t0o get a fantastics result n make ur parent proud !! daaaaaaaa... love all of y0uu.. muahhxx ! :DD

written by

No comments:

Post a Comment