my buddies ! :)

Monday, December 12, 2011

ombak renduu !

wahhh2 !!! sume orang sebok bising2 pasal ombak renduu ken? hahaha... w'pon da na dkat 2mggu tayangn kat pawagam ! hah, aku pon da tgk ari tuh.. cume ta sempat na story kat blog je.. hahahha.. mmg best laaaa kann??


act, dulu aku mmg da bace ombak renduu tuh.. n cite nie ade kesinambungan :) haaaaa, ade 3 novel sumenyerr.. yg first ombak renduuu.. second cinta tiada akhirnya.. n yg last rindu cintaku.. ahaaaa ! novel last tuh sampai hariz dah dapat gelaran haji hariz tau ! hahhaha.. best sgt ! aku ta pnah sangka novel nie dijadikan filem ! awesome !! :DD

so, ari tuh pegi laaa tgk ngn sayang aku tuh kat jusco bukit rajah je.. dulu tyme bace novel, mmg meleleh laa airmate nie kann? tapi, kite juz bayangkan n berilusi sendiri.. tapi, bile dah difilemkan, haihhhh!! -,- memang mnyentuh hati dan jantung weyyy ! hahhaha.. airmate nie meleleh lbey2.. hahahhaha.. tapi ken, orang yg dok sblah aku tuh lagy dhsyat dr aku.. tersedu-sedan weyyy !! lawak !! hahhaha.. bak kate amir, "tapayah nak sedey sgt laa" ! hahahha..


amir kate cite nie macam novel.. hello !! awak bengong ke syg? mmg diadaptasi dr novel ken? haihhhhh -,- ape pon ta bule ! hahhahaha.. ta rugi kott abis rm28 tgk cite tuh.. durasi pon 2jam lbey ken? so, puas hati laaa.. comel sgt maya karin jadi izzah n cool sgt aaron aziz jadi hariz ! <3 <3

then, sblom tgk ombak renduu tuh, aku ngn amir g maen bowling dulu kat kp.. hahaha.. mrayau2 ktorg nie.. erm, best kott maen bowling hari tuh.. first tyme aku ngn amir seri.. score ktorg 232.. heeee, besh sgt! bby, best kuar ngn awaakkkk ! bile laa bole kuar lagy.. lepas nie kte masing2 bz ken?? then, na kumpul wit.. :)


hmmm, okayyy laaaa.. ckop laaa mrepek utk hari nie.. badan dah letih, perot plak b'bunyi.. so, jom makan n tido ! hahahhaah.. byebye all.. love u all readers ! :D

written by

Thursday, December 8, 2011

konfius laaa !

haaaaaaaa ! ape pulak yg aku kompius kali nie weyy? hahhaha.. masalah percintaan melanda laaa weyyy.. haha.. nie nak start jiwang laaa nie.. korg yg agak-agak meluat tuh, da bole tekan X button kat atas belah kanan tuh eyh .. hahahhaha.. :DD



hmmm, cmne n storyy ye? cmnie je laaa.. sbna'y aku makin keliru ngn perasaan aku.. hmmm, perasaan ape? perasaan kat amir tuh laaa.. haihhhh ! -,- makin lame makin mnyakitkan ati weyy.. aku tatawu laa dy yg da makin berubah.. atau aku nie yg asek na perhatian dy 24jam ! hmmmm :(

setiap ari ade je bende timbul.. kejap-kejap aku tarik muke, kejap-kejap dy pulak tarik muka ! haihhhh ! busan laaa macam nie.. sriusly, rimas okayyyy ! n aku pon da makin susa na pecaye ngn ape yg dy cakap.. haaaa ! kalo ada sepuluh bende yg dy ckp kat aku, sepuluh2 pon aku tak pecaya ! hahhaha.. kejam tak? na buad cmne ken? dlu aku cye kn dy tapi dy byk tipu aku.. skrg, rasekanlahhhh !! :PP



then, ta abis2 ngn futsal ! fine, mmg ta sala laa na maen futsal tuh.. sport tuh mmg da femes ken skrg.. mmg sjak 1st aku cple ngn dy, itu minat dy.. tapi, takan laaa tiap2 minggu ade tournament ? aku ta kesahh laa tournament.. tapi, kene byr yuran ken? hah ! byk nyee laa duet kau tuh sayang oii smpai tiap2 minggu na kuar rm50 !! huh !! makan minum lagy.. -,-

okayyy, bulan lepas ade tournament kat putrajaya ! ini aku suke laaa sbb kau menang.. so, ta sia2 kau bayar n maen.. femes plak muke masok harian metro n team kau dpt rm5500.. then, mggu lepas plak ade tournament kat shah alam.. yg nie kala ken? hmmm, tape laaa.. tade luck ! then kau ckp shah alam nie tournament terakhir utk taon nie.. so, pegang laaa janji kau tuh...



tup tup td aniss dtg then ckp yg mgu nie korg ade tournament kat negeri sembilan ! sumpah aku marah sgt sbb kau da janji na kuar ngn aku sabtu nie ! nasib baik bile jumpe ptg td, kau mngaku mmg ade tournament tapi kau ta maen sbb kau da jnji na kuar ngn aku.. hmmm, gud gud ! thnx sbb berkorban n tak maen semata-mata utk kuar ngn aku.. :)

hmmmm, tapi perasaan nie still same.. aku macam dah tawar hati sgt2.. hmmm, tapi mustahil sbna'y utk aku na tggalkan kau sayang ! da setahun ngn kau, so ta dapat bayangkan kalo kite break ! kalo bule taknak break pon.. tapi, saket hati nie menggunung ! da banyak sgt makan hati ngn prangai kau ! soriii to say.. :'(


btw, macam yg aku slalu ckp laaa.. selagi aku bule saba, aku akan teros saba n tabah cintakan kau.. tapi, kalo sume had kesabaran dah ke tahap paling maksimum, gudbyee n i never meet u again laaa.. hahhahaha.. but now, i'm still loving you amir zakri ! <3 <3 :)

written by

Tuesday, December 6, 2011

the end of SPM !

ohhhh nooooo !! patot hepi ke sdey weyyy? hahhahhaa.. okayy laaa, first kte kene hepi sbb aku dah MERDEKAA !!! wuhuuuu ! SPM da abis weyyy, perang da abis.. tgu result je.. eyh, knpe kau? aku batak eyh? ade aku kesah ke?? hahhaa.. aku tak batak pon ngn korg yg da abis awal tuh.. kalo ta suke, snyap2 okayyy ! hahhaha.. #jokinglaaa :)



tapi hepi sangat pon tak bole ken? so, kte kene sdey sbb lepas nie aku da ta pkai baju skolaa lagi n da ta pegi skola hari2 lagy.. wuuuuu~~ renduu'y ! sdey ! byknyerrr knangan ken? kt skola laaa kite tawu erti persahabatan n macam2 lagi.. sekarang kite kne tgglkn sume tuh n dunia baru yg lbey byk cabaran menanti kite.. :'(

so,, gudbyee sekolah, gudbyee cikgu2, pakcik2, guard n sume laaa.. hahhahaha.. bile laa dpt jumpe kalian lagy.. heeee..



hmmm, so ape perancangan lepas nie? hahahha.. aku macam bese laaa.. masih menetap kat gerai bpk aku tuh ! tapi gaji kene up cket laaa ayah oiii.. haha.. aku na keje laen, dy ta bagi.. so, bak sini duet lebey cket ! hahahha.. #kejam

okayyy laaa, terlampau excited smpai aku sendiri dah tatawu na mrepek ape kat sini.. hehe.. tp, insyaallah lepas nie aku akan rajin rajin kan diri mengupdate blog ! heeee.. byeeeeeee..

~the end~

written by