my buddies ! :)

Tuesday, December 6, 2011

the end of SPM !

ohhhh nooooo !! patot hepi ke sdey weyyy? hahhahhaa.. okayy laaa, first kte kene hepi sbb aku dah MERDEKAA !!! wuhuuuu ! SPM da abis weyyy, perang da abis.. tgu result je.. eyh, knpe kau? aku batak eyh? ade aku kesah ke?? hahhaa.. aku tak batak pon ngn korg yg da abis awal tuh.. kalo ta suke, snyap2 okayyy ! hahhaha.. #jokinglaaa :)



tapi hepi sangat pon tak bole ken? so, kte kene sdey sbb lepas nie aku da ta pkai baju skolaa lagi n da ta pegi skola hari2 lagy.. wuuuuu~~ renduu'y ! sdey ! byknyerrr knangan ken? kt skola laaa kite tawu erti persahabatan n macam2 lagi.. sekarang kite kne tgglkn sume tuh n dunia baru yg lbey byk cabaran menanti kite.. :'(

so,, gudbyee sekolah, gudbyee cikgu2, pakcik2, guard n sume laaa.. hahhahaha.. bile laa dpt jumpe kalian lagy.. heeee..



hmmm, so ape perancangan lepas nie? hahahha.. aku macam bese laaa.. masih menetap kat gerai bpk aku tuh ! tapi gaji kene up cket laaa ayah oiii.. haha.. aku na keje laen, dy ta bagi.. so, bak sini duet lebey cket ! hahahha.. #kejam

okayyy laaa, terlampau excited smpai aku sendiri dah tatawu na mrepek ape kat sini.. hehe.. tp, insyaallah lepas nie aku akan rajin rajin kan diri mengupdate blog ! heeee.. byeeeeeee..

~the end~

written by

3 comments:

  1. keje ngn bapak pon best apa..syukur SPM dah abes kan..lallala

    ReplyDelete
  2. hopefully u get the best results for spm=)

    done follow u dear^^

    ReplyDelete
  3. oohh..untong lah dah habis spm, im a 2012 spm candidate,,taon dpn woot !

    ReplyDelete