my buddies ! :)

Monday, December 12, 2011

ombak renduu !

wahhh2 !!! sume orang sebok bising2 pasal ombak renduu ken? hahaha... w'pon da na dkat 2mggu tayangn kat pawagam ! hah, aku pon da tgk ari tuh.. cume ta sempat na story kat blog je.. hahahha.. mmg best laaaa kann??


act, dulu aku mmg da bace ombak renduu tuh.. n cite nie ade kesinambungan :) haaaaa, ade 3 novel sumenyerr.. yg first ombak renduuu.. second cinta tiada akhirnya.. n yg last rindu cintaku.. ahaaaa ! novel last tuh sampai hariz dah dapat gelaran haji hariz tau ! hahhaha.. best sgt ! aku ta pnah sangka novel nie dijadikan filem ! awesome !! :DD

so, ari tuh pegi laaa tgk ngn sayang aku tuh kat jusco bukit rajah je.. dulu tyme bace novel, mmg meleleh laa airmate nie kann? tapi, kite juz bayangkan n berilusi sendiri.. tapi, bile dah difilemkan, haihhhh!! -,- memang mnyentuh hati dan jantung weyyy ! hahhaha.. airmate nie meleleh lbey2.. hahahhaha.. tapi ken, orang yg dok sblah aku tuh lagy dhsyat dr aku.. tersedu-sedan weyyy !! lawak !! hahhaha.. bak kate amir, "tapayah nak sedey sgt laa" ! hahahha..


amir kate cite nie macam novel.. hello !! awak bengong ke syg? mmg diadaptasi dr novel ken? haihhhhh -,- ape pon ta bule ! hahhahaha.. ta rugi kott abis rm28 tgk cite tuh.. durasi pon 2jam lbey ken? so, puas hati laaa.. comel sgt maya karin jadi izzah n cool sgt aaron aziz jadi hariz ! <3 <3

then, sblom tgk ombak renduu tuh, aku ngn amir g maen bowling dulu kat kp.. hahaha.. mrayau2 ktorg nie.. erm, best kott maen bowling hari tuh.. first tyme aku ngn amir seri.. score ktorg 232.. heeee, besh sgt! bby, best kuar ngn awaakkkk ! bile laa bole kuar lagy.. lepas nie kte masing2 bz ken?? then, na kumpul wit.. :)


hmmm, okayyy laaaa.. ckop laaa mrepek utk hari nie.. badan dah letih, perot plak b'bunyi.. so, jom makan n tido ! hahahhaah.. byebye all.. love u all readers ! :D

written by

1 comment:

  1. lum tgk lagi tp smua ckp best ni. aduii.. xsbr nak tgk jugak..~

    neway.. lwatan blas..;)

    ReplyDelete