my buddies ! :)

Monday, February 20, 2012

spent time wif babyy !

yeahhh !! akhirnya dapat jugak keluar dengan sayang aku nie walaupon kejap je ken? heeee.. thnx bby sebab temankan saia dari pagi tadi.. mule2 kite cume sarapan kat kedai mamak setia alam.. walaupon cume kedai mamak, tapi saia happy sbb bby ada.. hahahaha.. :)

then, kite teros pegi jusco bukit tinggi.. saia tawu bby ta berapa suke pegi sini ken? sbb nothing special here, na tengok wayang bukannya sempat.. na karaoke mahal pulak ! heee... so kite cume merayau + window shoping kat sini.. belek-2 buku kat popular.. heee.. thnx sebab ta kesah layan kerenah saia ! :D

saya sayang awakk babyyy !! :*


then pegi CP semata-mata na carik our SAMSUNG CORBY casing.. heee.. so casing fon saia wrna hijau n bby punye grey ! cantek !! :) lepas tuh kite pegi KP pulak.. saia temankan bby karaoke ! hahhaa.. memang superb !! da macam artis bby nie.. sakit telinga saia ! hahahhahaha.. :PP

tapi, ta lame pon.. pkol1 bby da kene anta saia pegi Rakan Ehsan sbb saia ada Driving Class smpai pkol4 ! btw, saia tetap suke sbb bby yg amik n anta saia.. hikhik.. terima kasih sayang ! then, kite pegi sekolah pulak untuk tengok budak-2 kawad ! saia tawu awak malu.. hihi.. terima kasih sgt2 sebab temankn saia hari nie.. n awak sanggup amik cuti untuk saya.. :D

okayy, jgn potong rmbut macam nie lagi.. sumpah buruk ! hahhaha.. love u botak ! :P

lastly, saia mntk maap sbb buad bby nanges td.. saia bukan na marah.. cume, kecewa cket.. walau ape pon, saia tetap sayang awak.. ingat janji-2 kite okayy.. okayy laaa, ckop laaa stakat nie.. n terima kasih sekali lagi untuk semuanyaa bby.. saia tunggu awak datang rumah saia malam nie.. weee ~~ sayang bby ! muuuaahhx20 ! :*

written by

thnx soleha !

weepeee ~ assalamualaikum semua :D haaa, kali nie aku na tulis entry pasal sorang bestie aku nie ! hahhahaha.. nama dy nurul soleha binti shafie.. haaaa, knpe dgn dy? ape dy da buad?? hehehe..

actually dy tade buad sala pape pon.. bukan kes jenayah yg aku na tulis kat sini.. tapi dy da buad aku terharu sbb menghadiahi aku sebuah kek ! heee.. betol ke ayat aku nie?? tibai je laaa ken? hahahha.. untung laa keje kat kedai kek... heee..



so, ape yg aku na ckp ialah terima kasih sangat2 momoy.. n kek tuh memnag superb ! sedap ! smpai aku speecless ! haha.. tabule blah ! kau laa bestie terbaek.. cehh ! dandan kan? tp, bkn sbb kau bg kek je aku ckp cmnie..

btw, sori sbb tabule spent time ngn kau, jieja n mira utk celebrate bufday aku kat kfc mlm nie.. hmmm, my mom ta spoting utk bg aku kuar mlm2.. sorii sgt.. kalo bule aku memang na sgt celebrate ngn korg.. da lme ta jumpe, lpak sme2 ken? renduuu !! :'(


tp tape laaa.. ade rzeki t, kte lepak sme2 okayy ! aku tawu skunk masing2 pon bz ngn keje.. so, gudluck wif ur life.. jumpe tyme amik result nnt.. syang kau nuerul soleha n yg laen jgk.. thnx again utk kek nie.. byebye.. take care dear.. :)
~salam~

written by

Thursday, February 16, 2012

sweet 18 !

hepi bufday t0o me..
hepi bufday t0o me..
hepi bufday t0o adira !!
hepi bufday t0o me..



hahhahaha.. ari nie genap laa aku 18tahun ! yeahhh, da semakin tua tapi im still young !! hikhik.. okayy, so kakak n abg janji na belikan secret recipe ! wahhhh ! tp kne hold akhir bulan t.. haihhh !!! -,-

okayy, sape 1st wisher? haha.. kompom laaa sayang aku si amir zakri tuh.. ouh ! terharu okayyy, dgn wish yg mmg mencairkan, bait-2 ayat yg mnegharukan.. ecehh !! hahhahaha.. btw, thnx bby.. il0vey0u so much !! muahh2 !!


n thnx jgk utk sume yg wish tepat jam 12.00 malam td, yg wish kat fb !! wahhh, byk sgt.. terharuu !! >.< okayyy laaa, saya sudah speechless ! tatawu na ckp ape.. hahhahha..

okayy laaa.. byebye all.. love u ! muahx200 ! :)
~salam~

written by

16februari2012

yup ! hari nie besh ! genap dah 15bulan aku ber-sharing-loving dengan amir.. hikhik.. thnx bby.. time kasih sgt-2 sbb masih saba n sayangkan saia ! weepee ~~ even kite slalu sgt misunderstanding n less trust ken? tapi, saia sayang bbyy sgt-2 ! ta penah b'kurang.. :)

okayy, alhamdulillah ari nie ayah cuti, tak niage sbb stok pisang takde.. hehe.. so, aku pon dapat laa mrayau sesuke ati aku kat mane2 pon yg aku nak ! ecehhh !! byk cntekk muke kau adira !! takde laaa.. aku nie ken baek, tapi cket je laa.. hahhaha..



so, pg td aku bgn cm bese n dok uma je.. kemas ape-2 yg patot then siapkn bunge telor utk wedding kkak aku next month.. hah ! tapi ta siap sepenuhnye lagi pon.. hehehhe.. pastuh, tghari aku kuar mam KFC same amir.. kat KFC kapa jehh.. haaaa, kat sini laaa aku jumpe si Adilla Adlin tuh ! haha.. dy ken keje KFC !

haaaa, dy ckp datang jugak aku kat kfc tuh ngn amir.. haha.. actually, before nie aku de janji ngn dy yg aku na dtg KFC.. melawat dy.. n dy sroh aku bwk amir sbb dy ta penah lagy jumpe amir ken? haha.. then, td aku da dtg ! ta pasal2 kene maen ngn amir.. haahaha.. bole plak dy blurr bile amir mntk air td.. yelaaa, amir mntk aiirloveyou ! hahahha.. -.-



lepas mam td, aku anta amir msok keje balik.. btw, thnx bby sbb sudi mam same2 even kejap je.. muahx2 cket ! hee.. then aku teros rushing g skolaa naek moto dy.. hahaha.. excited na ajar kawad ! perghhh, besh syiall ajar kwad td.. smpai suare aku pon hilang.. yelaaa, da lame ta koman.. ttbe td aku jerit2 balik ! auuwww ~ syiokkk wooo ! hahhaa.. :D

da ciap tuh, dlm pkol4.30 aku pon balik laa.. sggah 99 tuka moto.. then balik laaa.. erm, tuh je kott ari nie.. skrg aku da de kat ruma.. jap lagi na mndi pulak.. hehe.. tuh pon na gtw ken? haihhhh !!! -.-



tapi hari nie amir keje full ! so kne laa tgu dy blik pkol10.30 mlm nnt.. dah laa dy na g jeram.. anta ubat abah dy.. hmm, tape laa.. lmbt cket ken? yg pntg, mlm nie gayut free.. dapat free kol laaa.. wallaweyyy !! esok aku jadi bufday gurl ! arghhh ! jgn laa ade org yg baling tepung kat aku.. hahhahaha.. okayy laaa.. bye sume..
~salam~

written by

Wednesday, February 15, 2012

die botakk !

huuuu~~ selamat petang kawan-2 ! ecehhhh !! eyt2, na tawu sumtink ta? hahhha.. aku n share cket gmbr sorang mamat yang paling aku sayang ketat-2.. heeee... eyh, dulu die ade rmbut tau ! n die tasuke rambut pendek.. tp, beberapa hari lepas, die ckap na botak ! hahhahaha..

hahhaa.. nie muke ganas ! dah macam castello laa sayang ! :*

haaa, nie laa amir zakri yg telah botak ! actually, bukan laa botak licin.. aku ta dpat imagine macam mane kalo die botak licin.. hahahha.. nie pon dah macam orang ta siuman je.. opssss ! sorii sayang.. heeee.. mule2 die na botak tuh, aku juz gelak je.. sbb aku tawu die takkan botak betol2.. tp, ta sgke plak die ckp btol.. huhu..

tapee laaa.. yg pntg di masih amir zakri yg macam dulu.. tetap hensem n comel bagi aku.. auwww! kembang kuncup kalau die bace post aku nie.. hahhaha.. dan paling penting, janggut tuh maintain ye.. hikhik.. >.< tade jggut, taknak kawan !!! hahhahaha.. :DD

okayy, memang tade keje.. hahhaa.. awak comel ! loveyouuuu..

eyh korg, sorii laaa kalau korang meluat pulak bace post aku kali nie.. macam menggedik semacam ken? yup, i admit it ! so sorry.. -.-

lagi na ckp ape ye?? haaaa, esok.. 16februari2011.. genap laaa setahun tiga bulan aku bersama dengan amir.. thnx bbyyy... love u more n more.. isnin dpn kte date ye.. hikhik.. celebrate our day n my bufday skali.. excited !!! :)

amir zakri love adira athika forever ! insyaallah.. :)

okayyy laaa, that's all 4 today.. nnt kte mrepek merapu lagi okayyy.. byebye alll...
~salam~

written by

Wednesday, February 8, 2012

dating !!

ahaaaaaaa !! haloha !! hye kawankawan, ecehhhh ! what's up?? ade news ta? msty korg yg dulu slalu jadi stalker setia aku da busan ken sbb aku da jarang update entry.. erm, sori sgt2.. bz beb n penat sgt2 na menaip malam-2 cenggini.. hehe.. :)

so, ari nie na cite pasal sumting yg jadi hari nie.. hahaha.. ayat tabule blah ! actually, ari nie aku ta niage.. so relaks cket laaa ken.. tp, ttbe renduu pulak kat adekk kesayangan aku nie.. naseb baek laaa dy ponteng merentas desa.. haha.. so, dapat laaa aku kuar ngn dy.. hikhik..


haaa, dy laaa tuh.. comel ken? haha.. tira jgn kembang sgt, t koyak sluar.. werkk ! hahaha.. :D erm, so ktorg lpak2 kat KFC setia alam je.. mule2 tuh cuace panas je.. ta expect lgsung na ujan ! but lastly, da dekat2 na balek dalam pkol5 lbey tuh, hujan selebat-lebatnye weyyy !! hahhahaha..

mule-mule tuh ingt na tgu reda cket laaa ken? then, dlm 5.40 cmtuh, da gerimis je.. so, ktorg pon gerak balek laaa.. tuptup, tgh2 jalan tuh ujan lebat balek weyyy.. hahahhaha.. ape lagi, maen ujan laa kami.. romantik ouh !! hahahaha.. puihhh !! :PP


tp, tape laaa.. aku yg bawak ken? so aku yg basah lbey.. cian dak comel tuh, da laa nga demam, kne ujan pulak tuh.. hihi.. sorii adikk.. tapi besh ken jumpe td? dapat lepas renduu kat aku ken?? hahhahhaa.. bbile t kte mam pizza pulak okayy.. muahx200 ! heeeee.. :-*

okayy laaaa, tuh je kott ari nie.. btw, smlm bufday manis@ecah mahyuddin.. n now my love, amir zakri n geng 99speedmart tgh perang tepung utk bufday gurl tuh.. hahahha.. aku tabule join.. so dok uma je laaa.. btw, hepi bufday manis.. eyt, amir n the geng, bufday aku t jgn brani2 na bling tpung okayyy.. aku taknakkk !!! hahahhaha..

okayy laaa.. byebye.. salamm ~~

written by

Friday, February 3, 2012

welcome FEBRUARI !!

heyyy kaliannnn !! ahaaaa, kali nie post pasal februari laaaa.. ermm,, knpe dengan februari ye? na tawu ta? na tawu ta? na laaa.. ken ken? hikhikhik.. >.<


erm, macam bese, tiap2 tahun pon aku mesti excited bile bulan februari menjelmaa ! ecehhh !! yelaaa, dis month bufday aku laaa.. sape ta excited ken? hmmm, na tgu hadiah special dari gula-gula hati saya !!! auwww !! :D

tapi kdg2 ta puas dgn bulan februari sbb cume ade 28hari je.. special ken bulan nie? bertuah laa aku n korg2 yg lahir bulan februari.. yg laen tuh, tade ken? hahhahahha.. kau ade? :PP kami-kami je yang ade.. hahhahaha.. :PP



so, skrg rutin hidop masih macam biasa ! cume b'tmbh bz sbb kene ajar budak-budak BSMM kawad kat skolaa.. n aku nga m'hadiri kelas memandu.. insyaallah dalam sebulan lagi aku dapat lesen kereta.. bole laa bawak korg-korang jenjalan naek kereta ! wahh ! jom jom ! :)

hmm, stakat nie je laa dulu okayyy.. tatawu dah nak mencarut ape lagi.. ade mase nnt, kte jumpa lagi ye.. byebye all.. miss korg.. daaaaaaaaa ~~
~salam~



written by