my buddies ! :)

Thursday, February 16, 2012

16februari2012

yup ! hari nie besh ! genap dah 15bulan aku ber-sharing-loving dengan amir.. hikhik.. thnx bby.. time kasih sgt-2 sbb masih saba n sayangkan saia ! weepee ~~ even kite slalu sgt misunderstanding n less trust ken? tapi, saia sayang bbyy sgt-2 ! ta penah b'kurang.. :)

okayy, alhamdulillah ari nie ayah cuti, tak niage sbb stok pisang takde.. hehe.. so, aku pon dapat laa mrayau sesuke ati aku kat mane2 pon yg aku nak ! ecehhh !! byk cntekk muke kau adira !! takde laaa.. aku nie ken baek, tapi cket je laa.. hahhaha..



so, pg td aku bgn cm bese n dok uma je.. kemas ape-2 yg patot then siapkn bunge telor utk wedding kkak aku next month.. hah ! tapi ta siap sepenuhnye lagi pon.. hehehhe.. pastuh, tghari aku kuar mam KFC same amir.. kat KFC kapa jehh.. haaaa, kat sini laaa aku jumpe si Adilla Adlin tuh ! haha.. dy ken keje KFC !

haaaa, dy ckp datang jugak aku kat kfc tuh ngn amir.. haha.. actually, before nie aku de janji ngn dy yg aku na dtg KFC.. melawat dy.. n dy sroh aku bwk amir sbb dy ta penah lagy jumpe amir ken? haha.. then, td aku da dtg ! ta pasal2 kene maen ngn amir.. haahaha.. bole plak dy blurr bile amir mntk air td.. yelaaa, amir mntk aiirloveyou ! hahahha.. -.-



lepas mam td, aku anta amir msok keje balik.. btw, thnx bby sbb sudi mam same2 even kejap je.. muahx2 cket ! hee.. then aku teros rushing g skolaa naek moto dy.. hahaha.. excited na ajar kawad ! perghhh, besh syiall ajar kwad td.. smpai suare aku pon hilang.. yelaaa, da lame ta koman.. ttbe td aku jerit2 balik ! auuwww ~ syiokkk wooo ! hahhaa.. :D

da ciap tuh, dlm pkol4.30 aku pon balik laa.. sggah 99 tuka moto.. then balik laaa.. erm, tuh je kott ari nie.. skrg aku da de kat ruma.. jap lagi na mndi pulak.. hehe.. tuh pon na gtw ken? haihhhh !!! -.-



tapi hari nie amir keje full ! so kne laa tgu dy blik pkol10.30 mlm nnt.. dah laa dy na g jeram.. anta ubat abah dy.. hmm, tape laa.. lmbt cket ken? yg pntg, mlm nie gayut free.. dapat free kol laaa.. wallaweyyy !! esok aku jadi bufday gurl ! arghhh ! jgn laa ade org yg baling tepung kat aku.. hahhahaha.. okayy laaa.. bye sume..
~salam~

written by

No comments:

Post a Comment